Menu
Tablet menu

Pumpkin knit

Оранжевият цвят винаги е бил нечестно подценяван и избягван от мен. А реално толкова много отива на тен и по-мургава кожа, каквато е моята. Някак си не стои прекалено ярък, а си хармонизира с кожата и я 'затопля'. Затопля я и не само метафорично, а и наистина, защото оранжевият пуловер, с който съм на снимките, е много плътен и топличък.
Наскоро си говорих с приятелка как преди години (разбирайте 10 години) почти не сме притежавали пуловери, а сега през зимата нито си купувам друго, нито обличам друго. Та, преди десет години имах само дрехи за бар, а сега ако случайно решим да отидем на бар, ровя дълго време в гардероба, за да измисля нещо за този случай. И забелязвам, че с годините дебелите пуловери, които си купувам, стават все по-дебели. Страхът от настинка ли се увеличава с възрастта или непоносимостта ми към студа?! :)) При вас как е? Е, сега някой би ме захапал, че ако ми беше наистина студено, нямаше да съм с къса пола. Навярно е така. Все повече хора ми казват, че много ми отиват поли, много повече от панталони. Дори не ми беше минавало като мисъл това, защото не бих избирала никога между двете, просто не бих се отказала от нито едното, защото другото повече ми тоива. Но определено тези коментари  ми повлияха и носенето на поли и рокли през зимата си се превърна в навик при мен и дори не се замислям, че не е облекло за студено време. Защо? Защото с много високи ботуши и дълго палто, не е никакъв проблем. Разбира се, аз живея в Пловдив и времето тук си е меко, така че мога спокойно да се радвам на по-женствени дрехи.

Тези снимки, обаче са правени в Солун. Там беше още по-топло и слънчево от Пловдив! Съчетах оранжевия пуловер от Mango с къса вълнена пола на каре от Esprit. Полата е с висока талия и готини детайли от големи копчета, можете да я видите и тук. Харесва ми, че тя добавя допълнителни цветове без да е натрапчиво и шарено. А ботушите са ми подарък от Тони за Коледа и са наааай-прекрасните ботуши, които съм имала. Почти не ги свалям тази зима, защото се връзват с всичко, а и ми държат много топличко.

Дано тази идея за зимно облекло ви е харесала! Благодаря ви, че се спирате тук!
 
Оранжев пуловер / Orange knit sweater - Mango - подобен | Високи кожени ботуши / High leather boots - Zara | Къса вълнена пола / Mini woolen skirt - Esprit | Палто / Coat - Mango
 


back to top

Search