Menu
Tablet menu

Дантелена рокля

Докато пайетите крещят бляскаво и празнично по много от Коледните и Новогодишни рокли на 2017-та, аз предпочетох едно по-нежно и женствено нашепване. Дантела. Изкусителна и потайна. Не е като бляскав гирлянд на елхата или ярка панделка с брокат, тя е по-скоро от онези стъклени топки с изкуствени снежинки - деликатна и фина. Не ме разбирайте погрешно - обожавам онзи Gatsby привкус на роклите с пайети, но днес искам да се насладите на това нежно дантелено бижу.
Аз не съм от хората, които просто ще облекат една красива рокля, ще обуят класически обувки с ток и ще си вдигнат косата на съвършен кок. Харесват ми някои противоречия в модата. Затова комбинирам женствената рокля с шапка с периферия в остарял мъжки стил. Това улеснява и прическата - небрежна без почти никаква подготовка. Избирам боти на тънък ток пред класически обувки, за да остана в това десетилетие. Не искам нито червено червило, нито червен лак, а естествени почти телесни нюанси с блясък. Вие избрахте ли си тоалет за празниците? Моята рокля е от Fashionclub.bg, където има страхотни празнични рокли на известни марки, но на достъпни цени. Изкушаващи са и елегантните гащеризони, които има в онлайн магазина им. И накрая един музикален поздрав от мен - тук.

>> Снимките са направени в KinoCafe Plovdiv <<

Дантелена рокля / Dress - Vero Moda от Fashionclub.bg | Кожени боти / Leather boots - GAS | Шапка с периферия / Hat - H&M | Обици / Earrings - H&M
 back to top

Search