Menu
Tablet menu

Любими 01

Здравейте! Реших да ви показвам разни козметични и модни неща, които използвам повече напоследък или пък нямам търпение да тествам. Тук не пиша ревюта, така че съм кратка в описанията. И така, ще започна с козметичната част. 
Червеният лак на SNB "Далия" има красив цвят с много нежен блясък от миниатюрни цикламени частички. Изключително женствен цвят, който бях спряла да ползвам, а съм взела решение да изхабя голяма част от лаковете си и да поддържам по-малък брой в шкафчето си, което в момента е претъпкано. Много ми е трудно да се възприема с какъвто и да било цвят на ноктите, различен от бяло или много бледо розово/бежово/синьо, защото повече от три месеца се придържах само към светли и нежни нюанси. Сега червеното ми изглежда агресивно и сякаш прави ръцете ми да изглеждат...хм не особено нежни :)) Но все пак смятам да свикна отново с червения маникюр поне за зимата, като заложа на по-светли дрехи - бели пуловерчета, бебешко розови ризки и бежови блузки. Да, комбинацията на червено и бебешко розово ми харесва напоследък, защото е различна и сякаш цветовете се допълват, а не се бият, както винаги съм смятала.

Effaclar K+ на La-Roche Posay е нов продукт за лице, предназначен за мазна кожа с черни точки. Консистенцията напомня на Effaclar Duo, не знам дали има човек с мазна кожа, който да не обожава такава консистенция. Лично на мен Effaclar Duo не ми повлия по никакъв начин и затова не харесвам този крем, тъй като се надяваг на някакъв положителен ефект. Effaclar K+ ми помогна по отношение заздравяване на стари пъпчици и бързо избледняване на червенини. Много ми е приятно да го ползвам, разнася се страхотно по кожата. Има редуциране на омазняването. Може би ще напиша отделен пост за Effaclar K+, след няколко седмици, но засега отзивите ми са по-скоро положителни, макар че отново имах по-високи очаквания, които засега не са напълно оправдани.

Третият продукт е фон-дьо-тен на Artistry Youth Xtend от Amway. Разкооооошен е! Не го ползвам на цялото лице, а на местата, които искам да изглеждат по-сияйни, защото фон-дьо-тенът озарява кожата и придава много красив подмладяващ ефект. Това е може би най-икономичният фон-дьо-тен, който съм ползвала досега, за радост помпичката е много хубава и мога да изкарам съвсем малко количество. Обожавам го този продукт от Artistry и много жалко, че е толкова скъп.

Черно-белият клъч е страшно сладурче от Zara. Взех чантичката началото на 2015-та, беше сравнително евтина, сравнявайки с останалите чанти от Zara. Има дълга и къса дръжка, може да се носи през рамо и като клъч. Напоследък ми е мания да си закачам аксесоари по чантите - такива плюшени помпони или други висулки. Този аксесоар си е лично производство и скоро ще ви покажа как съм го направила и откъде съм купила материалите за него. (А ето го и поста как да си направите помпон - тук)
back to top

Search