Menu
Tablet menu

Грим на деня - Bio beaute Nuxe, Essence, Catrice, Aura, Maybelline

Използваните гримове на снимката са:
  1. BB крем - Bio beaute Nuxe. Една фармацевтка ме затрупа с мостри на продукти и тази е една от тях. Това определено е продукт, който бих си купила. Не съм от най-големите фенове на ББ кремовете, но този го усещам по съвсем различен начин от другите. Първо, това е марката продукти на Nuxe с натурални съставки, така че започваме с нещо наистина прекрасно. Консистенцията е доста течна, разнася се лесно и ми се струва икономичен, тъй като доста пъти вече използвам тестерчето и имам все още вътре. Хидратира прекрасно кожата, прикрива несъвършенствата, като покривността бих казала че е средна. На снимката се виждат тук-там някои петънца по кожата ми, макар че в този момент е в доста добро състояние, а и светлината помага още. Друго страхотно нещо е ароматът на този продукт. Леле леле! Колко е приятна само! Мирише на праскови <3
  2. Бронзър Aura Contour me! Търсех матиращ тъмен бронзър, без никакви бляскави частици. Писала съм и друг път за този. Върши ми работа, използвам го абсолютно всеки път, когато се гримирам и може би до 1-2 месеца ще свърши, което е рядкост при мен с този вид продукти. Но не е достатъчно траен.
  3. Хайлайтър Catrice - Face glow definer в цвят Golden. Аз съм малко неука с хайлайтърите. Използвам редовно, но до момента не бях използвала златист нюанс и сега ми се струва, че точно такъв би трябвало да използвам на моята мургава кожа. Не знам! Опаковката е супер сладка и ми е лесно поставянето му. На снимката май почти не си личи, но всеее пак ако се вгледате... :)
  4. Maybelline Eyebrow Define + Fill duo - Автоматичен дуо молив за вежди + запълваща пудра. Писала съм сто пъти за този молив и ще продължавам, защото винаги го използвам. Даже в момента е намален от 12 на 8лв и се снабдих с още два :D. Страхотен е!
  5. Стик за вежди Catrice. Това е страхотен заместител на спирала и вакса за вежди. Мразя спирали за вежди, много са ми неприятни. Ако някой се чуди за какво пък би ми притрябвало такова нещо - защото веждите ми се разрошват и не изглеждат съвсем добре. С този стик се работи супер лесно. Понякога използвам само него и пропускам частта с молива, но не е толкова прецизен, колкото бих искала. Но ако искате само запълване и заглаждане - този продукт е за вас. Ако искате да си оформите веждите и по краищата, с него ще ви е малко по-трудно, но не невъзможно.
  6. Спирала Essence - False lashes dramatic volume unlimited. Ей тази спирала ме изненада! С две ръце я препоръчвам! Много ми харесва! Нанася се толкова, толкова лесно, удължава миглите, придава страхотен обем, не слепва и за мен работи просто чудесно. Интересно ми е дали има и други с толкова положително мнение за тази спирала като мен?! Определено ми е любима!

Е, това са продуктите, които използвах. Естествено, гримьорските ми умения са минимални и не претендирам да се справям особено добре, но все пак ако мнението ми за продукт би помогнално - щастлива съм!

back to top

Search