Menu
Tablet menu

Грим на деня - Essence, Catrice, Bourjois, Vichy, Golden Rose, Maybelline

Показвам ви лек ежедневен грим с прасковени тонове. Напоследък съм привърженик на много лек грим. Не съм носила очна линия от доста време, а силен вечерен грим от още повече. Ето какво ползвах за този:
1. Фон-дьо тен Vichy Dermablend 3D correction за комбинирана кожа в цвят 45 gold. Много силно покривен, матиращ фон-дьо-тен, чийто най-тъмен цвят, за съжаление, ми идва светъл, но не съм имала време да търся нов.
2. Руж Bourjois. Нямам представа в кой цвят е, имам го от доста време и надписите са се изтрили. Цветът е тъмен прасковено-златист. Ползвам го като бронзър, за да подчертая скулите и страните на челото и носа, но слагам и на бузите малко, защото не е много тъмен. Обичам ружовете на Bourjois, компактни са и имат страхотни цветове.
3. Молив за вежди Maybelline Brow satin duo в цвят Dark brown. Любим продукт за вежди е, препоръчвам го! На мен вече ми е малко изкривена представата за естествен и изкуствен вид на вежди, но си мисля че както съм ги очертала на снимката изглеждат добре и не твърде изкуствено. Но може и вече да съм свикнала да ги гледам така.
4. Хайлайтър Catrice Liquid luminizer в цвят 020 Ready for champagne. Колкото и да е хубав цветът и да ми харесва реално продуктът вътре, много ми е трудно да го ползвам. Механизмът на опаковката му е ужасен. Трябва да се завърти, долната част, за да излезе малко от продукта, но въртиш, въртиш, въртиш, не излиза нищо и накрая изведнъж излиза мнооого. Не знам дали само моят е така, но не е окей това.
5. Основа за сенки Bourjois - тази основа за сенки е първата, която ползвам. Все си мислех да си купя, но отлагах, защото рядко нося сенки за очи, но когато ми я изпратиха от Bourjois, се зарадвах, че ще пробвам най-накрая и ще видя разликата със и без. Наистина има такава, а с по-тъмни или ярки сенки сигурно ще е още по-забележима. Основата е леко лепкава, сенките се задържат по-добре с нея и остават дълго време без да се събират по гънките. Интересно ми е как ще са лятото в жегите.
6. Сенки за очи Catrice Sand Nudes - страхотна палитра! Има всички ежедневни цветове, които бих ползвала. В случая съм с прасковения цвят, малко кафеникаво на долния клепач и бляскаво шампанско в ъгъла на окото от вътрешната страна до носа за по-свеж вид.
7.Спирала Essence Volume stylist - супер спиралка. Удължава, прави обем, лесно се ползва. Наистина е по-суха от повечето. Може би бързо ще се сгъсти и изсуши, ще следя положението. Но за момента много ми харесва и си я ползвам с удоволствие, а и ми е лесно да постигна такива мигли, каквито искам.
8. Матово червило Golden rose в цвят 27. Много красив прасковен цвят. В момента ми е фаворит.

back to top

Search