Menu
Tablet menu

Френските плюшки Doudou

Много обичам да избирам играчки за Касиди! Опитвам се да наблюдавам какво й харесва, за да не пълня къщата с излишни неща. И ето какво забелязах - когато е игрива обича дрънкалки и шумящи играчки, гризалки, люлеещи се, мърдащи се и други. Но когато й се спи, ръчичките на Касиди искат да пипкат мекички и пухкави материи с нежни цветове, които не напрягат уморените й очички. Тихичко им приказва нещо, мачка ги с ръчички и си гали личицето с тях. Най-сладката гледка! Накрая затваря очички докато ги гушка и заспива. А в ролята на приспивните плюшки са френските играчки Doudou! Когато им видях щанда в мол Пловдив направо се разтопих от умиление! Само можех да си мечтая за такива играчки като малка.

Харесва ми, че са семпли, стилни и много нежни. Имат много мънички размери като за бебенца и по-големи за пораснали дечица. Много ми допадна как са описани повечето играчки - като първите плюшки на бебчето. Доколкото знам това е и значението на френската думичка Doudou, или играчка за лека нощ. Но ето какво ме грабна още повече - могат да се перат! Всички, които виждате на снимките са изпрани в пералня. До момента не виждам никакви следи от прането и съм супер  щастлива, защото макар да не гледам Касиди в стерилна среда, все пак държа на чисотата и не бих й дала играчка без да е измита/изпрана. Макар че ги описах като играчки предимно за гушкане, имат и такиа с гризалки, шумящи елементи, огледалце за игра, лампички и други. Имат и марионетки за домашен куклен театър хихи :).

Много от играчките Doudou се продават в кутийка, която също е много красива и стилна и с голямо удоволствие купих няколко за подаръци на бебчетата на приятелки. Какъв по-сладък подарък за бебче от гушкащо другарче :)) Вижте фейсбук страничката на Doudou тук и сайта им www.pim-pam.bg.

Освен това в момента въс фейсбук страницата на Doudou върви игра за Великден, с която имате шанс да спечелите сладко плюшено зайче! Включете се от тук - клик!back to top

Search