Menu
Tablet menu

Nomade by Chloe

"Where would you call home?
Home is everywhere,
in this light,
in every person I meet.
I can let go,
lose my self,
in the moment,
in the movement.
As long as I go forward,
I am home.
Encounter the world”
 
Влюбих се в тези думи. Слушам ги пак и пак сякаш не са в клип за реклама на парфюм, а някакво вдъхновяващо, мотивиращо късче, лъхащо усещане за свобода, за движение, за решителност и приключения.
От рекламата на Chloe - Nomade са и му пасват толкова идеално. Самата реклама също е изключително приятна за гледане, за слушане и усещане - линк. Точно като самия аромат Nomade. За мен той е опияняващ. А аз точно така избирам парфюмите си - ако ме опиянява ароматът и изпитам желание да затворя очи и да дишам дълбоко, значи наистина ми харесва и е повече от просто ухание. Всеки спомен, всеки момент, има своите цветове, движения, звуци, своите вкусове и аромати. Обичам всеки детайл от хубавите спомени.
На езерото Балатон съм. Няколко патици преминават през погледа ми във водата, чувам детски смях, защото Касиди си топва крачетата в езерото, слънцето вече прави златни стружки по леко накъдрената повърхност на водата, а при всеки лек полъх на вятъра вдишвам част от разкошния Nomade на Chloe, който е попил в кожата по китките ми и някъде около колието ми.
 
В него няма нищо сладникаво и закачливо, освен една първоначална нотка, която е леко сладка, но след нея има само студени флорални тонове. Мисля, че жени, които обичат свободата и непрестанно предизвикват себе си с нови цели, ще оценят този аромат. По капачката Nomade е по-остър, отколкото на кожата ми. Когато попие е много мек и ме опиянява.  Но признавам, че в началото ми се стори твърде студен, много свеж и омайващ, но bossy и различен от всичко, което съм ползвала някога. Фрезия, слива и мускус са основните съставки, които се комбинират в едно изчистено и стилно шишенце със златисти детайли и кожена връзка. Обичам този малък детайл – лентичката в прасковен цвят, защото придава точно толкова бохемско усещане, колкото има и в самия аромат. А вдъхновението за него изглежда е точно такова – независимата жена, която „открива света във всичките му образи“.
 
Nomade by Chloe – от Notino (с поръчката на прфюма получих и розовото несесерче Chloe, което спокойно минава за вечерен клъч за телефон, пари и ключове)
back to top

Search