Menu
Tablet menu

Любим мъжки парфюм

Преди години, когато точно се бяхме влюбили с Антонио, трябваше да замина за Италия за две седмици и това ни се струваше цяла вечност, защото в онзи най-сладък период в началото, искахме да прекарваме всеки миг заедно.

Тогава, колкото и cheesy да ви се стори, си взех с мен един негов шал, който ухаеше на парфюма му и не знам дали това помогна тези 2 седмици да минат по-бързо, но със сигурност ми беше приятно това ароматно напомняне за любовта ни, лъхащо от неговото шалче. Уау, това е страшно cheesy ахах! Тогава не помня точно кой беше парфюмът, но със сигурност беше на Boss.

Напоследък ползва Hugo Boss The Scent, който обожавам и реших да ви го споделя, защото сте ме питали кои мъжки парфюми харесвам, а този ме опиянява. Има запомнящ се и пристрастяващ аромат. Мисля че е един от онези парфюми, които биха отивали на всеки мъж, така че е хубава идея за подарък за мъж. Както и друг път съм споменавала, обичам парфюми, чиито аромати ми действат пристрастяващо и искам да усетя отново. Този със сигурност е такъв!

Шишенцето му е стилно, а ароматът има ориенталски и дървесни тонове, усеща се пикантно - съдържа джинджифил, бергамот, мандарина. Много е приятен и е един от любимите ми мъжки аромати, който бих избрала за подарък без да се замисля. Дали ще се ползва ежедневно, или вечер за по-специални събития, е въпрос на избор, но според мен е прекрасен за всякакви случаи.

Други мъжки парфюми, които харесвам, са Code и Stronger with you на Armani, Paco Rabanne - 1 Million,  Bad boy на Carolina Herrera.

back to top

Search