Menu
Tablet menu

Pregnancy outfit: colorful dress and rose gold heels / 8th month

Още няколко дни и с малката принцеска навлизаме в дългоочаквания 9-ти месец. Не усетих как мина времето, но последните няколко седмици вече ми се струват цяла вечност. Коремчето натежава все повече, спането става все по-трудно, но пък вълнението от предствоящото се увеличава многократно. Сладките движения на бебенцето в корема ми ме изпълват с радост, вече мога да различа, когато мърда крачета, ръчички, когато опира гръбчето плътно и ми издува половината корем. Често се случва да хълца, понякога и през нощта. Много е интересно всичко! Изпълнена съм с обич към това създание и очаквам с трепет следващия лекарски преглед, за да видя на картината мъничкото телце. Опитвам се да се подготвя психически за раждането, да си вдъхвам кураж. Подготовката около детската стая е любимото ми занимание напоследък. Всичко се получава както си го представях, дори по-хубаво - нежно и светло.
До момента съм качила 17 килограма, от 1 седмица отново ям по 6-7 пъти на ден или казано с една дума - постоянно. :))) Доверявам се на апетита си, щом го има значи бебчето иска да си похапва. Ям каквото ми се яде като избягвам само junk food и пържено. Ям доста сладко, но предпочитам пресни десертчета от сладкарници, отколкото вафли и бисквити от магазина. Но в повечето случаи ме задоволяват пресни плодове, омитам килограми ябълки, круши, грозде за дни. Лошото е, че редом с тях изяждам сума ти кроасани, банички и пици. Преди два дни купих хляб за вкъщи от една пекарна, който се оказа топъл. Еми просто го изядох...целия, без нищо, само хляб.
И все пак все още се побирам в S размер рокли стига да са еластични в талията, разбира се. Тази шарена красота на снимките дори е XS. Много е еластична, чудя се дали ще се свие достатъчно, за да я нося и след раждането зимата, тъй като страшно много ми харесва. Плетена, раирана, в разкошни есенни цветове, с детайли - цепки в дължината и по ръкавите. роклята е от новата колекция на H&M и цената и беше 55лв, което силно ме изненада, защото я смятам за страхотна и очаквах доста повече. Тъй като времето е все още твърде объркано в пловдив, си позволявам комбинацията плетена рокля и сандали. Обичам такива съчетания, а шанс да се облека така обикновено имам за някоя друга седмица само. Скоро ще застудее доста и в Пловдив предполагам, така че летните обувки ще чакат пролетта. А тези сандали в розово злато ще я чакат с нетърпение, защото са ми чисто новички. Семпъл модел с изчистена линия на имe Stecy на марката Steve Madden. Имам усещането, че златото, което се появи в зимните тенденции, ще остане и следващото лято, така че съм почти 100% сигурна, че сандалките ще са модерни, макар това да не е от чак такова значение. Допълних визията със същата кафява чанта със златна закопчалка - буболечка, която виждате в последните няколко публикации. Дантеленият чоукър на врата ми си го направих сама. 'Направих' е силно казано, защото просто си купих тъмнолилава дантелка от магазин за копчета и конци, нанизах едно метално цветенце на нея и воала!
Надявям се да ви харесва и вдъхновява тази модна идея за бременни. А вие какви дрехи носихте през вашата бременност или как си представяте да се обличате, когато забременеете?
Плетена шарена рокля / Knitted colorful dress - H&M | Сандали на ток в розово злато / High heeled rose gold sandals - 'Stecy' Steve Madden | Кафява малка чанта / Little brown bag - ZARA | Дантелен чоукър / Laced choker - DIY
 back to top

Search