Menu
Tablet menu

Парфюм Modern Muse by Estee Lauder

Modern Muse е парфюм, който остава дълготраен отпечатък от невероятно ухание и няма как да остане незабелязан. Още щом го усетите, ще разберете, че от Estee Lauder са успели да съберат най-опияняващите аромати в един парфюм. 
Какво изплува в съзнанието ми щом помириша Modern Muse?
  1. Като ярко цвете в тъмна гора, той съчетава в абсолютен баланс цветни аромати с дървесни нотки - докосва сетивата по двойнствен начин.
  2. Носи усещане за дълбочина, тайнственост и изтънченост, и сякаш праща артистично и чувствено послание към околните, точно като една истинска муза.
  3. За мен уханието на Modern Muse е в пълна хармония между женствено и момичешко, идеалната среда, която винаги търся в един парфюм.
  4. Ненатрапчив, но в същото време приковаващ вниманието върху себе си, Modern Muse е шепа от интригуващи, вдъхновяващи и опияняващи ароматни нотки!
Освен това Modern Muse е много дълготраен парфюм, усеща се на кожата ми цял ден, а дори и на следващата сутрин понякога, на дрехи се задържа още по-дълго. Шишенцето е семпло, класическо и го намирам за много красиво.
Вижте и прекрасното парти, което организираха от Estee Lauder Bulgaria за представянето на Modern Muse тук.

Съставни нотки: Exotic Mandarin, Honeysuckle Nectar, Dewy Petals, Jasmine Sambac, China Absolute, Tuberose Fleur FirNat, Fresh Lily, Patchouli Coeur, Patchouli Crist, Amber Wood, Soft Musk, Madagascar Vanilla SFE

Цена за 50мл около 140лв, 100мл - около 190лв.

back to top

Search