Menu
Tablet menu

My Burberry Blush

My Burberry Blush My Burberry Blush
Колко често се изчервявате? Толкова силно, че да ви пламне лицето от кръвта, която нахлува в бузите ви. Някъде четох, че преди време жените се изчервявали като се засрамят, а сега се засрамвали ако се изчервят. При всички случаи е много любопитно явление, което е напълно уникално за хората. А когато е предизвикано от положително внимание, е толкова сладка реакция според мен.

Burberry са направили разкошен аромат точно с името Blush и се замислих колко женствено и невинно звучи. Обожавам го! Този парфюм ухае на невинност и увереност едновременно и е много свеж, но изискан. Плодовите и флорални нотки го правят изключително енергизиращ и интензивен, но деликатен аромат. Нар, лимон, роза, жасмин и ябълка са основните му съставки. Звучи разкошно, нали? Като Лондонска градина, откъдето идва и вдъхновението за парфюма.


My Burberry Blush е аромат, който с удоволствие ползвам ежедневно през деня, а и вечер също, защото е достатъчно изискан, опияняващ и остър.

Не знам вие как сте с парфюмите, но за мен дизайнът на шишенцето също е важен. Радвам се, че този път се случи да избера аромат, чиято опаковка е много красива и изчистена. Обикновено нямам този късмет, особено след като съм фен на парфюмите на Versace. Удивителни са, но сравнявайки дизайните на шишенцата с тези на Burberry, Versace са доста натруфени.

My Burberry Blush е и с много готина капачка, която е вдъхновена от тренчкота на Burberry - абсолютна класика и символ на марката. А под нея се загатва за женственост една деликатна панделка в прасковено розово.

Ароматът се смесва много приятно с кожата ми и дори имам чуството, че ухае още по-завладяващо, когато е на кожата, отколкото от капачката на шишенцето. Доста е дълготраен, не мога да определя колко часа точно се усеща ароматът, но и в това отношение е страхотен, затова съм много щастлива от избора си.

Моята опаковка е от 90мл и цената му в Notino е 101лв.

Partnership
back to top

Search