Menu
Tablet menu

Парфюм Omnia Paraiba от BVLGARI

Аз съм от хората, които избират нови парфюми не с часове, а с дни, дори седмици. Имам няколко любими парфюма, които бих купила по всяко време отново и отново, но говорейки за нов аромат, който не е присъствал на козметичното ми рафтче, съм много нерешителна и обмислям дълго покупката. Любимите ми парфюми са Modern Muse на Estee Lauder, Bright Crystal на Versace, L'Eau par Kenzo от Kenzo и Her на Calvin Klein. Във всеки един от тях намирам едно общо нещо - уханията им ме завладяват. Твърде общо казано ли? Така е, но ми действат по този начин и търся точно това, когато избирам нов парфюм. А ето го и новия - Omnia Paraiba на BVLGARI! Излиза на пазара през октомври 2015, тоест е сравнително нов. Не разбирам от съставки на парфюми, но ако на вас ви говорят нещо, нотките в този са кюрасао, лайм, круша, маракуя, гардения, цвят на маракуя, ветивер и какао. Уханието е плодово, свежо, тропическо, напомня за сладък цитрус и има някаква лека цветна нотка. Определено не е тежък парфюм и по мое мнение спада към онези ежедневни прелестни аромати, които са свежи, но и достатъчно запомнящи се.
Когато парфюмчето пристигна вкъщи, го разопаковах за секунди, напръсках се и докато се наслаждавам на аромата, мъжът ми изкоментира колко грозно е шишенцето. "Я си гледай работата!" Всъщност на мен наистина много ми харесва! Съответно и цялата серия Omnia на Bvlgari, тъй като всички са с тази форма, само цветът се различава. Е да, но този е с най-хубавият цвят хаха :) Тюркоазено синьо - красиво, морско. Всъщност парфюмът се продава и в опаковка 25мл, която е с различна форма, но не съм виждала наживо. Като цяло предпочитам съвсем класически стъклени шишенца от рода на Chanel N5 и Chloe EDP (този ще е следващият ми парфюм, умирам за него!), но в случая това шишенце е като модерно бижу и ми допада доста.
Не знам дали разграничавате парфюмите на летни и зимни, аз лично бягам от тези ограничения, но ако трябва все пак да влезем в рамка - бих го определила като летен. Но летен, защото е свеж. А аз обожавам смесиците и идеята да прегърна някой под валящия сняг и да ме лъхне доза тропически бриз опакован със сладки плодови нотки, я приветствам с усмивка.

Парфюм Omnia Paraiba от BVLGARI - Venera Cosmetics
back to top

Search