Menu
Tablet menu

Лакове SNB колекция "Шесто чувство"

Star Nails Bulgaria представиха новата си колекция лакове есен/зима "Шесто чувство", която се състои в шест разкошни цвята. Лаковете на SNB са с български имена, на мен много ми допаднаха Далия (червен лак с лек перлен ефект), Явор (какао, пастел), и Весела (лилаво със ситни блестящи частички). Определено цветовете ще са често на ноктите ми през идните студени месеци, а честно казано какаовото бих го носила целогодишно, както и малинено-червеното, който в моите очи е толкова секси и изкусителен цвят. Ето линкче към лаковете в сайта им - тук.
 
Много старателната маникюристка Рени от Star Nails се погрижи за ръцете ни, оформи ноктите и ни лакира. Аз избрах да се разхождам с малинки на пръстите :)) Не очаквах да ми стои така добре червеното (Далия), тъй като съм с доста тъмна кожа, но останах приятно изненадана! <3

Красивите и нежни ръчички на Светла от Girl's temptation с масленозеления лак Детелина.Кои цветове ви харесаха? На мен 4 от 6 ;) А за дълготрайност още не мога да говоря, но ще следя и това. Очаквайте скоро да видите как изглежда на тъмна кожа какаовият цвят.
Благодаря, че четете блога ми!
back to top

Search