Menu
Tablet menu

Малко нови нещица

Лятно време не ми се мисли за козметика и грим, всичко е в минимални количества. Ето по-интересните ми козметични придобивки за последните дни.
Трите продукта на Essence ги спечелих от giveaway на блога Fashion & Beauty. Много приятна изненада, рядко печеля каквото и да е. Пратката пристигна в сладко подаръчно пакетче.
Ако има нещо, за което искате да прочетете малко повече, коментирайте и ще обмисля по-подробно ревю след време.

1. Шампоан Elseve от L'oreal - за тънка коса.
250 мл на цена 6.50 лв. Обещава да увеличи дебелината на косъма, да го направи по-плътен, а косата по-буйна. Обикновена използвам розовата серия шампоани, която е лека и подходяща за ежедневна употреба, но това грабна окото ми! Вече го ползвах, харесвам! :)

2. Кокосово масло - Dragon superfoods. 100 мл на цена 6.50 лв. За пореден път го купувам, очевидно ми е много любимо. Подхранва косата и устните ми много добре :) Повече за маслото вижте тук.

3. Витамин Е от Фитофарма - хранителна добавка. 60 капсули на цена 5.60 лв. Обикновено купувам Геритамин, които са витамини А + Е, но обичам да имам и чист витамин Е вкъщи, защото го използвам за маски на лицето понякога.

4. Малкото шишенце е натурално масло от салвия. 10 мл на цена около 6 лв (не съм сигурна). Много ми е странно това масло, мирише толкова силно, направо е задушаващо. Но пък доста добре регулира мазната кожа. Въпреки всичко едва ли ще остана доволна заради тази миризма.

5. Натурална морска гъба от Agiva. :))) Цена 4-5 лв. Много сладка ми се стори и затова си я взех, пробвах я, но ще ми трябва повече време да си изградя мнение :) Пишеше, че действа добре на кожа с акне.

6. Масло за тяло - Velnea червена боровинка и шоколад. Толкова често попадах на публикации за това масло и все положителни, че нямаше как да не го пробвам и аз. Може би и аз ще напиша подробно ревю скоро.

7. CC cream Essence - цвят natural SPF 30. Изглежда ми добре, може би ще го включа в летния си грим, след като има SPF.

8. Очна линия Essence водоустойчива. Писеца изглежда доста прецизен. Нямам какво друго да кажа все още :))

9. Руж Essence. Мноого ми харесват цветовете, преливането, кутийката <3 Мисля, че ще отива на кожата ми, на пръв поглед много ми харесва!Хубав ден от мен - Лори от Empurple :))
back to top

Search