Menu
Tablet menu

Любими продукти за октомври / October favorites

Прекрасни продукти, които със сигурност ще продължа да ползвам с удоволствие.

1. Автоматичен молив за очи Essence Longlasting в цвят 18 Berry Merry - Цена 3-4лв, 0,28 грама. Страхотен цвят - лилавникаво бордо със златист нюанс, който ще видите скоро как стои на окото в пост за есенния ми грим. Но не е само цветът, което ме спечели. Моливът е мек и не се налага да натискам, когато го използвам, което е много важно за продукт, предназначен за нежната околоочна зона. А това, че е автоматичен, го прави много удобен за ползване навсякъде по всяко време. Със сигурност ще огледам и другите цветове от серията. Ето как изглежда на очите - тук.

2. Пудра за лице Maybelline Fit me! в цвят 250 sun beige - Цена 19лв, 9 грама. Винаги държа пудрата ми за лице да е в здрава и компактна опаковка с огледало и гъбичка, за да мога да я нося в чантата си и да подновя при нужда. А обикновено имам нужда...С мазна кожа съм и знам, че не е правилно да се маже с пудра отгоре, но това е моя начин да се справям с лъскавината по кожата. Пудрата е доста покривна и напоследък спрях да ползвам фон-дьо-тен под нея, а само тониран крем и коректор. За издръжливост ми е трудно да говоря, не прави чудеса от рода на 10 часа матирана кожа, не съм срещала такъв продукт досега. Много зависи какво правя - дали съм навън на хладно, напрегнат ли е денят ми и колко съм активна, но кожата ми се омазнява така или иначе, просто понякога по-малко, а друг път повече и тогава ми се налага по-често да се поглеждам и да пооправя това-онова. Като цяло опаковката за мен е перфектна - квадратна форма, никъде нищо не скърца и не мърдука, затваря се здраво и все пак не е твърде трудно да се отвори. Там, където лежи пудрата се отваря още веднъж и отдолу стои огледалото, а под огледалото е гъбичката. Така всичко ми стои чисто и запазено вече месец. Не ми се е налагало да почиствам огледалото или кутийката, единствено гъбичката изпрах няколко пъти. И последното, което бих допълнила е, че не усещам пудрата на кожата си, защото съм ползвала продукти, които явно са били твърде тежки някак си, и съм ги чувствала на кожата си, което не е много приятно, но с тази не е така.3. Парфюм Modern Muse от Estee Lauder - Цена около 130лв за 50мл. Прекрасен женствен аромат, много загадъчен, носи някаква сладка горчивина в себе си и точно това ме пленява. Името му подхожда идеално според мен, намирам го за много вдъхновяващ и модерен. Не мисля, че би паснал на тийнейджърка или младо момиче, поне аз като по-малка търсех винаги свежи парфюми, а този мирише елегантно, луксозно и в същото време - дръзко и загадъчно секси. Такъв е поне Modern Muse за мен, парфюмите трудно се описват, а и всеки възпирема уханията по различен начин. Аз го обожавам и не искам никога да се разделям с него!!! :))) Вижте снимки от представянето на парфюма в България - тук. Принципно не ме интересуват шишенцата, но все пак ми харесва класическата опаковка на този и семплата му форма. Въпреки че ми е все тая какво е шишенцето, не обичам кичозните тип Bright crystal на Versace или калинките и цветята на Marc Jacobs. Но все пак не си избирам парфюмите по опаковката.

4. Гланц за устни Catrice Beautifying lip smoother в цвят 030 Cake pop -
Цена около 7лв, 9мл. Всъщност съм от феновете на gloss-овете на Clarins, които са по 35-40 лв и познайте какво - тези на Catrice са точно толкова прекрасни! Добрее, може би не чак толкова, но наистина е почти същото нещо, което получаваш на много по-ниска цена и не бих си купила отново гланц на Clarins. Като опаковки също са почти еднакви, но за тези, които не са ги ползвали - много удобна тубичка, която се стиска, за да излезе продукт и попада на накрайниче с мека гъбичка - супер приятно и удобно поне за мен. Мирише сладко, има сладък вкус, лек розов цвят и изглежда разкошно на устните. Все пак, ако не харесвате лепкав силиконов глос, този няма да ви хареса. За издръжливост няма какво да говоря, аз постоянно ям или пия нещо, така че гланца бързо си отива, но съм доволна от овлажняването на устните.Ако искате да видите как стоят на кожата молива, гланца и пудрата, очаквайте снимки в следваща статия за есенен грим много скоро.
back to top

Search