Menu
Tablet menu

Lakme кристали за коса или серум за сухи краища

За Lakme Teknia Deep care drops  от марката:  Възстановяващ серум за суха или изтощена коса Lakme Deep Care Drops. Възстановява и изглажда повредените краища. Създава защитна бариера, която предотвратява накъсването и цъфтенето на косата. Омекотява и добавя изключителен блясък. 
Активни съставки: Абисинско масло, богато на Омега 3 и 6 мастни киселини, осигурява хидратация в дълбочина, без да омазнява. Косата възвръща оптималните нива на влажност. Възстановява гъвкавостта и движението.
Комбинация от силикони се прикрепят към повредените места на косъма и образуват защитно покритие. Косата незабавно възстановява мекотата и блясъка си. Без парабени, PEG и минерално олио.
 
Моето мнение за Lakme Teknia Deep care drops - кристали за коса или серум за сухи краища:
  • Опаковката е симпатично продълговато цилиндърче от лека пластмаса. ( Много удобна за път, защото никога досега не се е разливала и капка в багажа ми, а няколко пъти съм го носила и без капачка.)
  • Още при първото ползване ми допадна помпичката. Изстисква мъничко и винаги еднакво количество. Обикновено ми трябват точно две натискания за косата ми докато е мока и още едно като е суха.
  • Със сигурност има серуми и кристали за коса с много по-хубав аромат, но на мен ми харесва страшно много този.
  • Блясъка, който придава на косата този серум е много красив! Това е най-впечатляващото при него. Особено на моята права коса, след като я мина с преса за изправяне набързо, една помпичка от кристалите я правят да изглежда сякаш тъкмо съм излязла от фризьорския салон. Разкошен блясък!
  • От такъв тип серум се очаква и да направи косата по-жизнена (поне на вид) и да се движи с лекота, с което се справя чудесно.
  • Сухите краища стават много по-живички, меки и лъскави.
  • Серумът не омазнява косата, поне досега нито веднъж не съм успяла да прекаля с него толкова, че да я омазни.
  • Цъфтенето и накъсването на косата не забелязвам да е намаляло, за съжаление. За последните месеци, откакто използвам серума, си боядисах косата доста пъти и започна да цъфти много повече. Може и да има все пак ефект в тази посока от серума на Lakme, но явно не е особено видим.

Съставки: cyclopentasiloxane, dicaprylyl ether, dimethiconol, phenyl trimethicone, crambe abyssinica oil, fragrance, hexyl cinnamaldehyde, benzyl salicylate, citral

Lakme Teknia Deep care drops - кристали за коса или серум за сухи краища - аз го взех за 16лв в намаление, редовната му цена е около 20лв мисля. 100мл, но го ползвам половин година вече, мисля че ще ми ситгне за около 4 месеца още.
back to top

Search