Menu
Tablet menu

Syoss шампоан за увредена коса и еликсир за сухи краища

Днес ви пиша за два продукта за коса на Syoss, които тествам от известно време. И шампоанът и еликсирът са предназначени за увредена коса със сухи краища.
1. Шампоан Syoss Renew 7 Complete repair за увредена коса със Serin-protein формула.

От марката: "Значително намалява накъсването и предотвратява цъфтящите краища. Възстановява в дълбочина сухата като слама коса, непокорната коса и косата без блясък."
Моето мнение: Шампоанът има прелестен аромат, свързвам го с мед и ванилия. Определено мирише много силно и се усеща дълго време на косата, при мен се задържа цял ден и вторият ден също се усеща леко. Консистенцията е гъста, златиста с множество бляскави частички, много е красивa. Ефектът върху моята коса (която е с много бързо омазняващи се корени и сухи краища): добива повече плътност и блясък, но губи от обема и жизнеността си, определено краищата са много по-малко сухи и се разресват по-лесно, косата е пригладена и подредена, корените ми обаче се омазняват още по-бързо и дори след 2 измивания с шампоан в банята, след това не чувствам косата в корените си чиста. Не препоръчвам шампоана на хора с бързо омазняващи се корени, но който иска да укроти и подхрани косата си в допълнение с чуден аромат, мисля че ще остане доволен.
Шампоан Syoss Renew 7 - 500мл около 8лв

2. Еликсир за сухи краища Syoss beauty elixir.

От марката: - за увредена коса 100% подхранване, мекота и блясък.
Моето мнение: Ароматът също е много приятен! Олиото е гъсто, много по-гъсто от повечето продукти за коса от този тип, които съм ползвала. Ползвайки го на мокра коса след къпане, се разресвам много по-лесно, а сухите краища са значително по-жизнени, меки, с повече блясък и със здрав вид. Плюсът тук най-вече е, че в сравнение с други олиа за коса, от това ми трябва много по-малко количество, за да мога да си разреша косата след баня без да я накъсвам. Ползвайки на суха коса, обаче, трябва да се внимава също с количеството, защото има риск да се омазни косата, макар че досега не ми се е случвало (защото внимавам! :P). Ефектът е добър върху суха коса, харесва ми, не е по-добър от любимото ми олио за коса на Lakme (вижте тук), но и цената е доста по-ниска. Олиото много ми харесва и продължавам да го ползвам.
Еликсир за сухи краища Syoss beauty elixir - 100мл, за цената не съм сигурна.
back to top

Search