Menu
Tablet menu

Гел лак Essence без лампа - топ лак

Ползвам вече втора опаковка от продукта, така че ето мнението ми за него:

 Какво мисля за гел топ лак Essence без лампа?

  • Засъхва бързо! Но има значение и какъв е лакът под него и дали той е засъхнал напълно. Ако не е, изисква повече време.
  • Блясъкът е изключителен! Тук просто няма как да го оставя без суперлативи. Чудесен резултат!
  • При мен издържа много време, НО... Забелязвам, че има значение основата, самият лак, разбира се и колко физическа работа извършвам с ръцете си, но от значение е и дали съм нанесла топ лака добре (дали съм покрила връхчето на нокътя както трябва). Имало е случаи да ми държи по 15 дни без да мръдне, дори блясъкът остава сравнително добър с немного драскотини. Но забелязах, че с някои по-нискокачествени лакове (предполагам това е причината) се отлюпват малки парченца още след 3-4 дни. Може и да звуча абсурдно вече, говорейки просто за един топ лак, но наистина смятам че е трудно да се определи колко държи, защото понякога лакираме ноктите, които са по-сухи или по-мазни и това също дава различен резултат. Ако успея да се лакирам наведнъж от основата, през двата слоя лак, до топ лака, ефектът е далеч по-добър.
  • Трие се малко по-трудно с лакочистител, отколкото обикновен топ лак.
  • Едно немалко разочарование е, че старата ми опаковка не беше свършила, не беше дори под средата, когато трябваше да я изхвърля. Лакът се сгъсти и започнаха да се разтеглят едни конци лак от него както става при доста стар и засъхнал лак. Купих си нов, защото съм много доволна от него, защото не съм ползвала досега друг такъв продукт, който да е по-добър или толкова добър, а и цената за мен е много ниска. Около 4 или 5 лв, не помня точно.
  • И последното, което имам да кажа е, че опаковката ужасно ме дразни. Формата е окей, но това металическо..сребристо...просто не :D

Гел топ лак Essence без лампа - 8мл, цена около 4-5 лв

Ето няколко примера, на трите снимки лаковете са различни. Ще обновя скоро и с по-тъмни лакове.


back to top

Search