Menu
Tablet menu

SVR козметика

Пробвах няколко продукта на френската козметична марка SVR и ето впечатленията ми от тях.
1. SVR Hydraliane creme legere - Интензивен хидратиращ крем за лице с 60% физио-адаптирана вода, за нормална към комбинирана кожа 40мл, цена около 25лв
Тубичката вече е празна, използвах с удоволствие целия продукт. Страхотна хидратация, кремът попива и овлажнява кожата в дълбочина, но повърхността също остава много мека и хидратирана.  Кремът е добър вариант за комбинирана и мазна кожа, каквато е моята, защото хидратира без да омазнява, много хубава основа за грим е, изключително приятна консистенция. Кремът SVR Hydraliane е по-гъст от повечето хидратиращи кремове, но също е леко прозрачен на цвят. Ухае приятно. Тубичката не ми беше особено удобна за ползване, постоянно засъхваше част от продукта около дупчицата за изстискване, а и самото изстискване беше малко трудно накрая, предпочитам опаковки с помпичка. Задържаше кожата ми мека и хидратирана през целия ден.
Бих ползвала кремчето отново!

2. SVR Hydraliane BB creme - Хидратиращ крем за лице с 40% физио-адаптирана вода, който озарява и изравнява тена, с SPF 20, 40мл на цена около 25-30лв.
За него не мога да кажа много, защото не ми допадна и го тествах само няколко пъти. Покривността е минимална и не виждам смисъл от ползването му - предпочитам или само с хидратиращ крем без грим отгоре, или ако искам покривност да ползвам фон-дьо-тен след хидратиращия крем. За момичета с много бяла кожа, които искат само хидратация и леко тониране, може би ще е полезен. BB кремът е за чувствителна кожа, не го усещам твърде мазен, но все пак оставя мазен филм, който не ми е приятен. Още един голям минус е, че забелязвам ронене на парченца крем докато го размазвам (или така наречения "кир-ефект").
Определено не е моят продукт.

3. SVR Provegol gel surgras - Измиващ гел за лице, тяло, ръце, коса.
Много ми хареса този измиващ гел! На снимката е малък тестер от 15мл, който ми стигна за доста време за измиване на лицето сутрин и вечер. Буквално една капчица стига за цялото лице. Много нежен продукт, не дразни въобще, не изсушава кожата, измива добре.
Страхотен е и определено бих го ползвала отново.
back to top

Search