Menu
Tablet menu

Вече никога няма да кажа, че някоя рокля се глади трудно!

Като майка от вече две години и в щастлива връзка с бащата на Касиди от 11, може и да ви изненадам малко, но не съм типичната домакиня, която всеки ден да чисти, готви, глади, пере. Всеки върши нещо вкъщи, но и всеки си има хобита, всеки си има мечти, които иска да осъществи. Така че не живеем под график и обикновено домакинската работа се върши набързо, защото приоритетът е друг, а това просто трябва да се отхвърли. Затова сме се запасили с всичко възможно, което да прави домакинските задължения по-лесни  и приятни. Едно нещо, обаче винаги сме пропускали, и сега си давам сметка, че е било грешка. Толкова често през годините съм се отказвала да купувам рокли и ризи, които се гладят трудно, а и толкова често в бързането да се облека, съм посягала не към това, което искам, защото гладенето му ще ме забави. Да не говорим за купищата бебешки дрешки, с които почти съм заспивала на гладачната маса. А Philips ми отвориха очите като се появиха с това предложение за ютия с парен генератор. Честно казано, никога не бях гладила с такава лекота и от всичките суперлативи, които ми изскачат в съзнанието за нея, се чудя кои точно да ви представя. Защото, както казах, аз не съм типичната домакиня и не се интересувам от иновациите в бялата техника.

Мен най-вече ме впечатли това, че мога да гладя всякакви материи без да изгарят. Просто плъзгам ютията през каквото и да е, и то е изгладено перфектно. Няма да ви казвам старата ютия колко пъти ми е залепвала за дрехите..
Това, че няма различни степени и нагласяне на температурата, е също много улесняващо. Под какъвто и да е ред мога да си изгладя роклята, после блузката и дънките на Касиди, пуловера на Антонио, без регулиране на температура и без изгаряне и залепване.Много ми харесва, че с пускането на парата много лесно се гладят и леките материи, точно както са си по закачалките във вертикално положение. Това ще промени доста гардероба ми и вече ще обръщам внимание по магазините на онези феерични красоти от коприна и други материи, които винаги съм избягвала от страх да не изгоря при гладене или просто да ходя супер измачкана, защото не съм успяла да изгладя :). А в същото време и дебел памук и лен глади за секунди без да натискам и минавам няколко пъти през плата.
Минусът й е, че голяма заради парния генератор и не става за път. А още един плюс пък е, че докато гладя мога да оставя ютията на гладачната маса или върху дрехата в бързането, за да изтичам към Касиди, която прави някаква беля примерно, не е никакъв проблем и няма да запаля дома.Нещо смешно е, че откакто имаме ютията, все по-често чувам Антонио да казва: "Нещо за гладене??" ;D. А аз не смея нищо да коментирам, само изтичвам усмихната с няколко дрехи в ръка и му подавам. Даже си е говорил с негов приятел за ютията и се оказва, че и той имал от тези ютии с парен генератор и сега са фенове и двамата, а аз умирам да им чуя мъжкия разговор за "супер яките ютии" хаха.

В партньорство с Philips
back to top

Search